Behöver du fälla träd? Ring 073-025 56 52!

Våra tjänster inom

Trädfällning & arborist

Vi har flera tjänster inom trädfällning

Vi är ett bolag specialiserat på att ta ner träd och beskärda olika typer av fruktträd. Att trädklättring är något som vi gillar syns ganska bra. Vi fokuserar på att erbjuda marknadens bästa tjänster inom just trädarbete.

Vi erbjuder tjänster som:

  • Traditionell trädfällning
  • Avancerad trädfällning av träd med klätterutrustning
  • Trädvård (fruktträd och liknande)
  • Allmän trädvård

Kvalité som är prisvärd!

Vi är professionellt utbildade och måna att ta hand om alla våra kunder. Har du en fråga eller ett speciellt projekt så kan du alltid kontakta oss och rådfråga oss helt kostnadsfritt. Vi vill att alla våra kunder ska känna sig trygga med oss när vi tar ned träd oavsett om fällningen är enkel eller avancerad.

Vi tar även ett stort miljöansvar genom att använde elmotorsågar eller motorsågar som körs på miljöbränsle. Miljöspåret är något som ligger nära hjärtat och vi utvecklare hela tiden våra tjänster för att bli mer gröna. Har du ett förslag får du gärna kontakta oss. Vi uppskattar kunder som kommer förslag på förbättringar inom trädvård.

Ta ner träd

Fredrik är ute och fäller en gran.

Arbeta säkert med högt miljöansvar!

Så skulle du behöva hjälp med att fälla ett eller flera träd finns vi till hands. Oavsett om du är en privatperson eller ett företag så fokuserar vi alltid på att ge optimal service där kunden står i centrum. Hör gärna av dig till oss om du vill diskutera ditt projekt eller om du har några frågor. Vi finns alltid på fredrik@falloversten.se eller telefon 073-025 56 52. Välkommen!